Es constitueix el 1984 per intervenir en els despatxos de duanes i assessorar en les relacions de comerç exterior dels clients.

El 1992 amb l’entrada en vigor del Mercat Únic Europeu l’empresa va haver de reestructurar la seva activitat empresarial i adaptar-se al nou context de globalització de l’economia per poder oferir nous serveis a nivell logístic, magatzems, dipòsits duaners, oficines i altres serveis complementaris segons les necessitats de cada un dels nostres clients.

La direcció de l’empresa va apostar per una constant inversió en naus industrials i noves tecnologies especialment les de la informació per poder oferir un millor servei als nostres clients.
Però el capital principal de Comercial Aduanera Llorente SA, a part dels seus clients que són a qui ens devem, és l’equip humà en el qual es combina l’experiència amb la joventut i que ha sabut adaptar-se als canvis tan substancials que ha sofert el Comerç mundial amb el transcurs d’aquests anys.

A part de seguir efectuant despatxos d’importació i exportació per compte dels nostres clients, gestionem les declaracions Instrastat com a tercer declarant, som transitaris i organitzem enviaments marítims, aeris, combinats, intermodals i porta a porta, disposem d’una xarxa de corresponsals en els principals centres de Comerç mundial, així com col•laboradors en qualsevol punt que sigui necessari.

Tenim experiència amb contenidors REEFER i tràfic crosstrade (operacions triangulars) els quals necessiten una gestió especialitzada i que cada vegada seran més habituals en el tràfic internacional.

Com a futur ens hem fixat la meta de seguir invertint en noves tecnologies, així com adaptar-nos a la nova normativa comunitària de seguretat denominada OEA (Operador Econòmic Autoritzat) i que estem en procés de tràmit. Per una altra banda hem adquirit una nau prop de l’aeroport de Girona per poder tenir infraestructura pròpia quan l’aeroport comenci a fer tràfic de mercaderies. Així també pensant en el futur del ferrocarril que ha de jugar un paper important en el transport intermodal, es va fer una reserva de terrenys a la pròxima plataforma intermodal de Logis Empordà.

En qualsevol cas, som conscients que hem d’adaptar-nos en cada moment a les necessitats dels nostres clients, buscant les millors solucions al preu més competitiu.